mandag den 18. november 2013

VBK 2.0

Tillader mig til at prale med et nyt projekt i vores lille hjem - vi er nemlig hoppe med på Verdens Bedste Kur af Christian Bitz (BIG FAN) og Arne Astrup.

Kuren bygger på verdens største videnskabelige vægttabsundersøgelse og er gennemført i otte europæiske lande. Der findes tre grundlæggende principper i kuren:
1. Spis kulhydrater med lavt glykæmisk indeks 
2. Spis flere proteinrige fødevarer
3. Spis det rette forhold mellem kulhydrater og proteinerSelve kuren
Kuren er lavet således, at man de fire første uger følger en kostplan til punkt og prikke - der står altså hvad du skal spise morgen, formiddag, middag, eftermiddag og aften i de fire uger. Ligeledes er der lavet en indkøbsliste, hvor du som udgangspunkt skal handle hver tirsdag og lørdag. DET KAN IKKE BLIVE NEMMERE!!! Motivationsfaktoren er, at man kan tabe sig ca 8kg på de sølle fire uger og det er jo en GOD START!!Vi er nu i gang med anden uge og synes det går rigtig godt - der er resultater:
Uge 1 Lise: 1,9kg
Uge 1 Peter: 2,6kg

Synes lige I skal se et par eksempler på nogle af de bedste retter so far:

Morgenmad: hvid æggekage med rød peber og ost

Mellemmåltid: fx 15 mandler

Frokost: Kål, kød og ost.
Frokost: korn, bær og hytteost

Mellemmåltid: fx 1stk gulerod 


Aftensmad: Æggepandekage med makrel (ved siden af) tomater og rugbrød
Aftensmad: kyllingebryst, brune ris, salat med mynte, vindruer og mandler. Pærer med honning og pecorinoost2 kommentarer:

  1. Super fedt lise :) Kan O lide maden? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan du tro hun kan Jannie, men hun får ofte noget andet end os, da det er vigtigt hun får en del fedststoffer stadig væk og det er der ikke meget af i vores mad.

      Slet