mandag den 24. juni 2013

UDSALG!...

Er ved at gå ud af mit gode skind pga alt det udsalg der er over ALT!! Men det er lidt småt med pengene, så har forsøgt at holde igen.. Jeg har handlet på følgende sider, og der er GODE besparelser:
Miniaturen: Her er -40% på mange ting, både tøj, fodtøj og overtøj. Desuden er portoen overskuelig, nemlig 19kr
Kids-world: Her er ALTOD fri fragt, hvilket har stor betydning for mig, når jeg handler på nettet. Besparelser ligger på -25% 30% og 40%
Pompdelux: Her går det stærkt. De fleste af de ting jeg har købt er allerede væk. Btw, der er -40% på ALT og lur mig, om ikke de kommer med -70% som de plejer her senere.

Jeg ligger billeder op med mine køb her en af de kommende dage.. SKYD jer, hvis I skal nå at have noget af det billige med!!

En ballon er lige sagen

Har haft endnu en hyggelig dag i dag, hvor den har stået på hygge med en af mine gode veninder. Vi spiste frokost på Jensens og her fik Olivia øjnene op for balloner.. O fik selvfølgelig en med hjem, og har leget med den hele eftermiddagen..
På vej hjem efter en dejlig dag inde i byen. Vi har bl.a. købt gave til onkel Anders (Peters storebror, som er blevet færdiguddannet på medicinstudiet i Århus)

Som I kan se, har den fået fuld gas i eftermiddag


Det må være noget af det bedste ved børn: Der skal SÅ LIDT til at GLÆDE dem <3