søndag den 10. november 2013

Så gik den ikke længere..!

Vores dejlige Olivia skal have dræn i ørerne i morgen..
O har i længere tid været snottet og haft problemer med ørerne. Senest er det ca 1måned siden vi var afsted med hende til ørelæge, hvor der var væske på det ene øre.. I torsdags var vi så til kontrol og det viste sig, at der nu var væske på begge ører:-( Vi fik derfor muligheden for at tage i mod tilbuddet om operation.
Ved nærmere eftertanke har vi haft store vanskeligheder med at få O til at sove den senere tid. Hun er træt og klar til at putte, men nægter at ligge sig ned. Hun er urolig og sætter sig op igen og igen. Forleden valgte jeg så, at tage hende op og sidde hos mig, mens jeg sang en godnatsang for hende og så sov hun efter meget kort tid!
Der er altså ingen tvivl om, at det er ørerne det driller det lille pus og vi har derfor valgt at sige JA til dræn!
Jeg ved det bliver svært at skulle sidde med vores største kærlighed og se hende blive lagt til at sove, men vi trøster os med, at det er en meget hurtig operation og at rigtig mange børn får denne operation..

Mon nogle af jer har erfaringer med dræn? Hvordan har vores lille O det mon bagefter? 

Vi elsker PELS!..

Olivia er som sin mor (læs det bliver hun nødt til at være) glad for pels. Jeg har i mange år arbejdet på en indleveringscentral for skind - primært mink, men også lidt ræve, chinchillaer osv. og er derfor en anelse "miljøskadet" - jeg har det lidt svært med fake fur, men ELSKER skind og pels af den ægte slags!
Sagen er den, at Olivias bedste igen har været i gang med at strikke og det er resulteret i denne lækre hue

Huen er strikket efter opskriften "djævlehue" i lækkert rosa uld.. 
Her kan I se Olivia med sin fine hue. Kvasten er som sagt pels - denne er fra en vaskebjørn og giver et lækkert spil i farverne.
Kvasten var en anelse dyr 200kr - købt i garnbutikken på boulevarden i Aalborg. Men jeg tænker at den kan genbruges år efter år:-)