onsdag den 27. marts 2013

PÅ TUR


I dag har Olivia og jeg været på tur. Vi skulle købe et nyt stykke legetøj til hende og to mini drivhuse i Ikea til mutter her, som jo ELSKER krydderurter og andet brugbart i køkkenet. 
Vi købte en Fisher-Price Ipad Play Case, så nu er jeg spændt på, om den er noget ved..?? Så Elvira fra Olivias mødregruppe lege med den i mandags og det så HYGGELIGT ud. Olivia er meget optaget af lys og lyd og er begyndt at lave danse-rokke-bevægelser, så tænker at dette må være det ultimative stykke legetøj for hende nu (HOPE SO)!!
ØV ØV ØV, Ikea meldte UDSOLGT af drivehuse, så jeg må væbne mig med tålmodighed.. Håber SNART de kommer hjem igen.


Billede 1: Olivia klar til tur med sine nye solbriller. Jeg synes det er svært, når solen skinner så meget og hun sidder bag i bilen. Selvom jeg ligger en ble over autostolen - ja så hiver hun bleen ned. Vi investerede i en solskærm fra Lamaze for nylig - den er super fin, fordi der hænger legetøj ned fra den, men den er altså lille og har en meget begrænset effekt, desværre. I dag måtte solbrillerne så i brug og det var med SUCCES
Billede 2: Vi tog i dag klapvognen med os - det er en City Elite Babyjogger - en FANTASTISK opfindelse. Den har så MANGE fede detaljer: 
  • Den er nem at ligge ned og sætte op, men justerer lige som man har lyst. 
  • Den klappes sammen på 2 sek. ved blot at hive i et håndtag
  • Den er utrolig nem at køre med
  • Kalechen kan kan justeres på flere måder og man har mulighed for at få lys ind eller lukke lyset ude
  • Man kan få utallige ting til vognen som ekstratilbehør