tirsdag den 10. december 2013

Status på VBK

I søndags lykkedes det os at have gennemført de 4 første uger af Verdens Bedste Kur. Jeg synes det startede virkelig hårdt ud og jeg var i dårligt humør indtil efter ca 1,5 uge. Her synes jeg at vi ligesom fandt rutinen i kuren og accepterede et farvel til mange gode sager. Som tidligere nævnt, er det vigtigt at man kører hårdt på og presser sig selv de 4 første uger, for at opnå hurtige resultater og dermed øge motivationen efterfølgende..
Omkring uge 3 havde vi efterhånden fundet vores farvoritter - specielt morgenmad og frokost og begyndte selv at vælge hvad vi havde lyst til at spise, dog indenfor de rammer af retter bogen rummer. Trods disse ændringer tabte vi os fortsat, dejlig motiverende.
Her får I nogle af de lækre retter at se:
En af mine morgenmadsfarvoritter - æggepandekage med skinke og tomat (morgenmad)
En kvart pizza med kylling og grønt (aftensmad)
Denne hjemmelavede nøddespread smager helt fantastisk. Jeg er normalvis ikke til figenpålæg, men det her på et knækbrød smager himmelsk og så kan det holde sig lang tid på køl

Status efter 4 uger
Peter: -8,4kg
Lise: -6kg

Vi er super tilfredse

Årets julepynt julen 2013

Synes efterhånden det er på tide, at vise jer lidt af det julepynt, som er at finde i vores hjem i år. Noget er gammelt, mens andet er nyt fra i år. Synes butikkerne har så mange julelækkerier i år og det er svært ikke at blive fristet.
I skoven med gode venner for at finde det perfekte juletræ
Her er det og er markeret med Peters vante - i jagten på at være HELT SIKKER på, at det er det rigtige træ der kommer med os hjem


Her ser I vores træ i stuen
Og nu med pynt og lys. 
Konberkuglerne har jeg købt i forskellige størrelser - alle hos søstrene grene

Her lidt mere fra søstrene. Er helt vild med de her små dyr og forelskede mig i dem sidste år hos en veninde - i år var jeg heldig at møde dem allerede i november.
Elsker disse diamanter i træ, de er fra Ferm Living (linker senere) og vores træ har kun kobberkugler, diamanter og lys på i år. Jeg havde sådan lyst til
At holde julen enkel i år, som I måske fornemmer og jeg synes det er lykkedes mig..

Små tilbuddet fra Applicata - linker senere
Disse små engle har jeg fået af min mor et år i pakkekalender og der er bare noget SMUKT ved dem. Har i skrivende stund glemt alt om, hvad kunstneren hedder, så hjælp mig gerne, ellers skal jeg nok komme frem til det før eller siden.

Er du mest til den traditionelle jul med rød eller følger du "julemoden" hver år?