tirsdag den 10. december 2013

Årets julepynt julen 2013

Synes efterhånden det er på tide, at vise jer lidt af det julepynt, som er at finde i vores hjem i år. Noget er gammelt, mens andet er nyt fra i år. Synes butikkerne har så mange julelækkerier i år og det er svært ikke at blive fristet.
I skoven med gode venner for at finde det perfekte juletræ
Her er det og er markeret med Peters vante - i jagten på at være HELT SIKKER på, at det er det rigtige træ der kommer med os hjem


Her ser I vores træ i stuen
Og nu med pynt og lys. 
Konberkuglerne har jeg købt i forskellige størrelser - alle hos søstrene grene

Her lidt mere fra søstrene. Er helt vild med de her små dyr og forelskede mig i dem sidste år hos en veninde - i år var jeg heldig at møde dem allerede i november.
Elsker disse diamanter i træ, de er fra Ferm Living (linker senere) og vores træ har kun kobberkugler, diamanter og lys på i år. Jeg havde sådan lyst til
At holde julen enkel i år, som I måske fornemmer og jeg synes det er lykkedes mig..

Små tilbuddet fra Applicata - linker senere
Disse små engle har jeg fået af min mor et år i pakkekalender og der er bare noget SMUKT ved dem. Har i skrivende stund glemt alt om, hvad kunstneren hedder, så hjælp mig gerne, ellers skal jeg nok komme frem til det før eller siden.

Er du mest til den traditionelle jul med rød eller følger du "julemoden" hver år? 
2 kommentarer:

  1. Så fint det hele :) Hvor fældede i træet? og pris?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jannie. Tak, dejligt du synes det er fint. Træet har vi hentet et stykke væk - nemlig ved Fjerritslev, da nogle af vores venner har tilknytning til dette sted. Lidt langt at køre, men eller et dejligt og hyggeligt sted. Det har været en tradition at vi med min familie hvert år henter juletræ i skoven, kan desværre ikke huske hvor det er henne. Men tæt ved Brønderslev.

      Slet