lørdag den 29. juni 2013

Udsalg

Pyha har givet den gas med internetshopping de sidste dage. Lidt dyrt i en tid, hvor vi burde spare. Men det er nu der skal handles, så der er garderobe til O starter i vuggestue 1.8. og mens det hele er nedsat med ca 40%
Her lige et enkelt sæt af det jeg har købt..
Det hele er fra MOLO og købt hos henholdsvis Miniaturen og kids-world til billige penge. 
Er vild med neon og tænker godt at O kan bruge det her til august, selvom det er meget sommeragtigt.

Lige en sjov lille ting: Jeg havde en periode, hvor jeg var helt vild med PANGfarver til O, men så var jeg ved at brække mig over det til sidst og købte i stedet en del i mere neutrale jordfarver.. Undrer mig over, hvordan det kan skifte sådan. Noget tyder dog på, at der står PANG på menuen igen!..

Hyldeblomstsaft

Jeg elsker smagen af hyldeblomst og endnu bedre, hjemmelavet hyldeblomstsaft :-) Min dejlige veninde Line har lavet en flaske til mig, som jeg fik med hjem forleden, det er super lækkert.
I dag var Olivia og jeg på besøg hos et skønt vennepar vi har og de havde også plukket hyld og skulle i gang med saft. Jeg fik en fin buket med hjem, men kunne desværre ikke få noget citronsyre:-( Jeg må på ROV i morgen efter hyld og citronsyre.. 
Jeg smider nogle billeder og en opskrift ind i morgen..

Elastik i håret

Jubii, endelig kan Olivia have et lille elastik i håret. Bruger de der helt små gummielastikker, er simpelthen de eneste der fungerer.. Også små spænder falder ud.. Her kan I se resultatet
Følg mig på instagram: lisesvendsen