torsdag den 4. juli 2013

Give away - fribilletter til Fårup Sommerland

Jeg har været så heldig, at få et par fribilletter fra Danmarks BEDSTE sommerland, nemlig FÅRUP SOMMERLAND, som DU kan blive den heldige vinder af her på bloggen.


Fårup sommerland er indbegrebet af en hyggelig familieattraktion i fantastiske omgivelser. I Fårup kan man forvente at møde et veloplagt personale, som hver dag yder en enorm indsats, for at gøre netop DIN dag til en dag du aldrig glemmer. Jeg taler faktisk af erfaring, da jeg selv har været en del af personalegruppe over en længere periode for nogle år tilbage.
Som familie har man mulighed for at bruge sommerlandet på alle niveauer - med andre ord er der oplevelser for alle aldersgrupper. 
I år har Fårup præsenteret deres nyeste skud på stammen - ORKANEN - 
Orkanen er en fantastisk og hæsblæsende rutsjebane for hele familien. Orkanen løfter dig først op i syvende sals højde og herefter racer den - som den eneste af sin slags i Nordeuropa - ned under vandet i en undersøisk tunnel og fortsætter gennem skoven i hæsblæsende fart, mens dine fødder dingler frit i luften!

Orkanen er Danmarks længste suspended coaster på hele 453 vilde meter, og farten når helt op på 75 km/t!

Orkanen giver dig en tur, du aldrig glemmer - og det allerfedeste er, at turen er for hele familien. Børn skal nemlig kun være 105 cm for at kunne køre med!

Alt du skal gøre er:
1. At tilmelde dig bloggen via bloglovin
2. At like Fårup Sommerland på facebook

Derudover ser jeg meget gerne, at du skriver en lille kommentar til dette indlæg omkring Fårup Sommerland - en oplevelse du har haft eller andetDel også gerne indlæggetHeld og lykke, jeg glæder mig til at høre nærmere samt at præsentere vinderen søndag d.14.7.2013. Som vinder forventer jeg, at du skriver lidt om din dag i Fårup til mig og jeg deler det med de andre læsere.
(billetterne kan ikke ombyttes til kontanter og gælder i sæsonen 2013)

Dette indlæg er sponsoreret af Fårup Sommerland.