Birgits brownie - til en stor bradepande.
Ingredienser:
350g smør (rigtig smør)
10,5dl sukker
4,5 dl hvedemel
4 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
14 spsk kakao
7 æg
- Smelt smør og køl det lidt af (det skal ikke være brandvarmt)
- Bland alle de tørre ingredienser: Sukker, hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og kakao
- Tilsæt æg og det smeltede afkølede smør
- Rør dejen godt sammen.
- Læg bagepapir i bunden af bradepanden og hæld dejen i formen. (dejen er pænt tyk)
- Bag midt i ovnen ved 175 C i 25-30 min (Når kagen ikke bobler op på midten mere er den færdig)
- Kagen virker nærmest flydende, når man trykker på midten, men bare ud med den 😉
- Kagen er kun bedre dagen efter eller to dage efter
Forslag til pynt:
0,5 L piskefløde
1 dl hindbær (gerne fra frost)
1 bakke blåbær
1 bakke jordbær
Chokolade-godter (fx maltesers, Toffife, Marabou eller andet)
- Kog hindbær i 2min og stil det på køl
- Pisk fløden godt
- Bland fløde og hindbær, når hindbærren er KOLDE(ellers falder fløden sammen)
- Pynt med alle de lækre sager
- Server og nyd!
Nu skriver du "stor bradepande", hvor stor er den? 😊
SvarSletEgentlig en almindelig bradepande, som hører til en ovn 😊
Slet