søndag den 17. november 2013

Joha Uld/silke

Som I jo ved, så har Olivia døjet meget med at være forkølet og det har nu resulteret i dræn i ørerne efter mange hårde dage med sygdom og feber. Jeg har derfor bestemt, at jeg vil købe nogle af Johas uldprodukter - i håbet om at det kan holde hende dejlig varm på kroppen. Det er jo ingen hemmelighed at jeg går meget op i mode og derfor smarte ting til O og det er netop en af grundene til, at jeg vil forsøge mig med Johas uld/silke kollektion - da jeg tænker at det er en tynd og lækker kvalitet, som sagtens kan være under det smarte tøj. Dertil vil jeg dog sige, at jeg synes Joha har lavet en super fin kollektion, som jeg også tidligere har rost her på bloggen og vi er meget tilfredse med den lækre uld anorak, som jeg skrev om den gang.
Her har I hvad Joha skriver på deres hjemmeside om kvaliteten uld/silke:


Uld/silke er en super eksklusiv kvalitet til den kræsne, som ønsker det bedste af det bedste. Kvaliteten er meget let og føles ekstremt behagelig direkte mod huden, hvor silkens bløde tråd er med til at give en helt unik følelse af velvære samtidig med, at merinouldens isolerende og absorberende egenskaber sikrer den optimale komfort. Uld/silke kan anvendes som inderste lag både sommer og vinter.
Alle Joha's produkter i uld/silke består af 15% silke og 85% uld. Som altid hos Joha bliver der leget med forskellige trends, farvekombinationer og flotte prints, men produktsortimentet indeholder også altid en bred palette af basisfarver til både drenge og piger - så der er noget for enhver smag.

Jeg valgte at købe to uld/silke natdragter, da O ALDRIG har sin dyne på om natten. 
Jeg ville også RIGTIG GERNE have haft nogle bodyer i lilla eller creme, men der var desværre udsolgt på smartkids, hvor jeg valgte at bestille her til aften, da de har -20% på Joha til og med i dag.. 
Jeg må på jagt for at finde nogle uld/silke bodyer i str 90.. 

De første julegavetanker

Så er mine tanker omkring julegaver for alvor kommet i gang og jeg har købt den første - en klassiker...
Jeg har købt to fotobøger på downtown og indtil videre har jeg planer om, at Olivias oldemor skal forkæles med den ene og den anden er jeg ikke helt sikker på endnu.
Men hvis du sidder derude og overvejer en julegave i form af en fotobog eller en fotokalender, så vil jeg anbefale at hoppe på det tilbud der kører på downtown netop nu. 
Jeg lavede sidste år en fin forbog til mine bedsteforældre på både min mors og fars side med en masse billeder af deres oldebørn og det faldt virkelig i god jord. Synes det er så svært med gaver til mine bedsteforældre og kan derfor anbefale dette, da det ALTID er et hit og kan tages frem igen og igen.
Det tager lidt tid, men når man først har fundet fidusen, så kører det bare. Det gode er også, at man kan logge ind, lave lidt, logge ud og logge ind og lave videre, når tiden er til det..