søndag den 17. november 2013

Joha Uld/silke

Som I jo ved, så har Olivia døjet meget med at være forkølet og det har nu resulteret i dræn i ørerne efter mange hårde dage med sygdom og feber. Jeg har derfor bestemt, at jeg vil købe nogle af Johas uldprodukter - i håbet om at det kan holde hende dejlig varm på kroppen. Det er jo ingen hemmelighed at jeg går meget op i mode og derfor smarte ting til O og det er netop en af grundene til, at jeg vil forsøge mig med Johas uld/silke kollektion - da jeg tænker at det er en tynd og lækker kvalitet, som sagtens kan være under det smarte tøj. Dertil vil jeg dog sige, at jeg synes Joha har lavet en super fin kollektion, som jeg også tidligere har rost her på bloggen og vi er meget tilfredse med den lækre uld anorak, som jeg skrev om den gang.
Her har I hvad Joha skriver på deres hjemmeside om kvaliteten uld/silke:


Uld/silke er en super eksklusiv kvalitet til den kræsne, som ønsker det bedste af det bedste. Kvaliteten er meget let og føles ekstremt behagelig direkte mod huden, hvor silkens bløde tråd er med til at give en helt unik følelse af velvære samtidig med, at merinouldens isolerende og absorberende egenskaber sikrer den optimale komfort. Uld/silke kan anvendes som inderste lag både sommer og vinter.
Alle Joha's produkter i uld/silke består af 15% silke og 85% uld. Som altid hos Joha bliver der leget med forskellige trends, farvekombinationer og flotte prints, men produktsortimentet indeholder også altid en bred palette af basisfarver til både drenge og piger - så der er noget for enhver smag.

Jeg valgte at købe to uld/silke natdragter, da O ALDRIG har sin dyne på om natten. 
Jeg ville også RIGTIG GERNE have haft nogle bodyer i lilla eller creme, men der var desværre udsolgt på smartkids, hvor jeg valgte at bestille her til aften, da de har -20% på Joha til og med i dag.. 
Jeg må på jagt for at finde nogle uld/silke bodyer i str 90.. 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. En lille brøler fra min side - fik ikke linket til "børnetøjsindkøberen" - på hendes blog kan du læse mere. Skriver pt fra telefon og kan derfor ikke linke, men mener koden er wool20

      Slet