søndag den 10. november 2013

Så gik den ikke længere..!

Vores dejlige Olivia skal have dræn i ørerne i morgen..
O har i længere tid været snottet og haft problemer med ørerne. Senest er det ca 1måned siden vi var afsted med hende til ørelæge, hvor der var væske på det ene øre.. I torsdags var vi så til kontrol og det viste sig, at der nu var væske på begge ører:-( Vi fik derfor muligheden for at tage i mod tilbuddet om operation.
Ved nærmere eftertanke har vi haft store vanskeligheder med at få O til at sove den senere tid. Hun er træt og klar til at putte, men nægter at ligge sig ned. Hun er urolig og sætter sig op igen og igen. Forleden valgte jeg så, at tage hende op og sidde hos mig, mens jeg sang en godnatsang for hende og så sov hun efter meget kort tid!
Der er altså ingen tvivl om, at det er ørerne det driller det lille pus og vi har derfor valgt at sige JA til dræn!
Jeg ved det bliver svært at skulle sidde med vores største kærlighed og se hende blive lagt til at sove, men vi trøster os med, at det er en meget hurtig operation og at rigtig mange børn får denne operation..

Mon nogle af jer har erfaringer med dræn? Hvordan har vores lille O det mon bagefter? 

6 kommentarer:

 1. Hun kommer til at tage det i STIV arm - seje lille tøs! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette. Håber og tror bestemt du har ret. ❤️ Det er blot en rigtig grim tanke, at det kæreste man har skal ligges væk:-(

   Slet
 2. E har dræn på begge øre. Det var så hjerteskærende at se dem falde i søvn mens lægen holder dem, men det går simpelthen så stærkt. E var meget træt og ked af det efter hendes indgreb men rendte og legede om eftermiddagen samme dag - intet at mærke på hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror for engangs skyld ikke, at jeg bliver den seje mor Jannie - men trøster mig meget med, at det er SÅ KORT tid!!

   Slet
  2. Det var jeg bestemt heller ikke, øjnene blev pænt våde.. Hvordan gik det i dag?

   Slet
  3. Jannie jeg lover at komme med en forklaring en af de nærmeste dage

   Slet