onsdag den 13. november 2013

Produkter til hjemmet..!.

Jeg vil tillade mig at slå et slag for de lækre produkter, som Rema1000 forhandler, når det kommer til pleje og hjemmet generelt.
Vi fik et tip fra et vennepar angående vaskemiddel fra Rema1000 - det er både svanemærket samt astma og allergi mærket, hvilket er noget vi sætter stor pris på. For at være ærlig, kunne vi tidligere godt være tilhængere af både vaskemiddel og skyllemiddel med parafume og det er jo virkelig SKIDT for alle - os selv og miljøet! Da jeg blev gravid med Olivia blev vi ekstra opmærksomme på de produkter vi havde i hjemmet og begyndte at bruge produkter uden parfume og dette med STOR succes - sandheden er, at vi ikke mangler parfumen! Når det så er sagt har jeg et eneste ØMT punkt, nemlig balsam og sæbe. Jeg har sådan en god balsam og har prøvet mange forskellige, men den er og bliver den bedste, selvom der er parafume i. Det samme gælder sæbe, det er bare rigtig rart at dufte godt og REN efter et dejligt bad.. 
Nå, nu skal I få lov at se de produkter jeg har skrevet om
Flydende vaskemiddel i color og white - mener at normalprisen er 30kr/flaske, men de er ofte på tilbud til 15kr, virkelig BILLIGT. Eneste klage går på, at der ikke findes en til sort tøj, mon det kommer? Vaskemiddel kan også fåes i taps - lidt smart! 
Ligeledes bruger vi denne håndsæbe, som er perfekt til vores dispencer fra Nomess, hvor man jo kan se sæben - synes det ser fedt ud, at sæben ikke er hvid, men klar! Og 19kr - det er billigt for en hel liter
Jeg prøvede mig frem med en del forskellige håndcremer sidste år og endte med at blive tilhænger af denne fra Rema. Den får mine bedste anbefalinger!

Alle disse tilbud kører denne uge og gælder til og med på lørdag - så kom afsted - lover du ikke bliver skuffet!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar