onsdag den 20. november 2013

En stor beslutning..!

Har lovet flere, at jeg vil give jer et lille referat af vores oplevelse med dræn i ørerne på vores lille Olivia og har i samme forbindelse haft lidt svært ved at finde ud af, om jeg skulle ligge et billede ud, som jeg tog efter operationen?! Her får I historien inkl billeder..
En fastende og uvidende lille O på 14 måneder på vej til sit livs første (og forhåbentlig sidste) operation. 
Da vi ankom til ørelægen forsøgte vi at være rolige og fandt noget legetøj til O. Det var lidt ubehageligt med alle de grædende børn og jeg havde det ret skidt med situationen. Vi nåede ikke at vente ret længe før de kaldte Olivias navn højt. Ligeså snary hun så ørelægen begyndte hun at græde og det skulle hermed gå stærkt. Hurtigt kunne jeg se frygten i hendes øjne, hun skreg og rystede over hele kroppen - følte mig som jordens DÅRLIGSTE mor. 
Jeg holdte hendes arme mens narkoselægen holdt hendes hoved og den maske hun skulle trække vejret igennem - det føltes som meget længe, men Peter siger, at der ca gik 15-20sek før hun lige så stille faldt i søvn og gled stille ned på briksen. Der blev sagt tak for vores hjælp og vi blev bedt om at forlade stuen - tårerne løb ned af min kind.
Der gik præcis 5min før vi blev kaldt ind i et andet rum, hvor vores største kærlighed lå på en briks til opvågning
Hun tog sig en ordentlig lur på 10-15min, men det endte med at være en bonus, for der var bedøvelsen helt væk og hun var sig selv med det samme da hun vågnede. Hun pegede på en plakat med bamse og kylling og så kørte vi hjem
Da vi kom hjem spiste hun en god portion morgenmad og så forløb dagen ellers stort set som normalt. Hun var godt nok et værre pyller, men nu ikke så slemt. Om eftermiddagen kom mormor og morfar på besøg - de havde et lille kaffe og the stel med i plastisk og det har O leget en del med siden.
Desværre fortsatte O's ører med at væske, hun fik feber og det endte i en omgang mellemørebetændelse, stakkels lille pige. Hun kom så på penicillin, hvilket heller ikke hjalp. Vi var derfor afsted igen i går - hun blev suget i begge ører og nu står den på dråber..

3 kommentarer:

  1. Det er argurat samme forløb Emma har været igennem.. Hendes venstre øre løber stadig i ny og næ. specielt ved forkølelse.. Hvis i bliver bedt om at skylle, så gør det med eddikevand i stedet for saltvand - det er meget mere effektivt:)

    SvarSlet
  2. Hmm, det er bare rigtig synd for de små Jannie. Hvor lang tid gik der, før Emma var klar igen og hvordan er situatinen med hendes ører i dag?

    SvarSlet
  3. Ja det er virkelig synd, og det er rigtig svært at gøre noget når de små øre gør ondt, intet virker:( Hun har aldrig haft feber når hendes øre flyder, så hun har været i vuggestue med det. Det kommer og går meget. Vi havde her i sensommer/efterår et par måneder uden flyd og det var så dejligt for hende, men så blev hun forkølet og så kom det igen og har været der siden. Hvordan går det med O?

    SvarSlet