mandag den 5. august 2013

Elsker når posten ringer på

I morges ringede posten på mens jeg var i bad - til mit held var Peter hjemme (læs: der er ikke noget værre end at få en seddel om, at pakken FØRST kan hentes dagen efter!!) og haps, nye lækkerier fra MOSS COPENHAGEN - er blevet så vild med deres fede ting..
Så sødt, at der følger en personlig hilsen med og oven i købet en lille gave (manglede også bare, når det koster 50kr i porto ;-) ) 
En ny kjole og et par nye bukser til mig for 650kr SKØNT!!
Jeg bestilte sammen med en veninde og hun fik følgende:
Så dejlige ting..
Nu vil jeg køre ned at aflevere tingene hos hende og så en smut i City syd med mine to bedste ❤❤

6 kommentarer:

 1. Du skal nok blive rigtig glad både kjolen og bukserne, jeg har begge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at du får ret Jannie. Jeg glæder mig til at få det vasket, så det kan komme i brug. HAr du andre lækre ting, du kan anbefale?

   Slet
 2. Har bl.a. Amanda og Kalle buksedragten, Lara sweatshirten, Tilde, Elle og Kate kjolen, de røde leopard og de stribet bukser samt en taske :) Elsker det mærke :p

  SvarSlet
 3. og den to farvede lange cardigan fra efteråret:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, du er da vist også helt pjattet med Moss, dejligt når man finder noget man godt kan lide og det leves op til ens forventninger mht pris, pasform og kvalitet. Er du glad for Elle kjolen, den er jeg vild med. Overvejede desuden Emilie kjolen, og har måske i virkeligheden fortrudt, at jeg ikke købte den :-(

   Slet
 4. Ja meget, den er så fin :) Jeg har også kigget på Emilie, syntes bare den var stiv i stoffet da jeg prøvede den i butikken i Århus!!

  SvarSlet