torsdag den 14. maj 2015

Her er vores MINDER samlet...!

Der er vist nærmest tale om en tradition (kender faktisk ikke den egentlige definition på ordet?!), når jeg nu netop har modtaget endnu en fotobog, som dokumenterer Olivias oplevelser over et års tid. 
OG HVAD KAN DU BRUGE DET TIL? Jeg vil opfordre andre til at passe på minderne. Som forælder lever man hele tiden i nuet og oplevelser (specielt de små ting, som fyldte meget, da man stod i det) forsvinder nogle gange i hukommelsen. Derudover kan du finde inspiration til opsætning og temaer for bogens indhold.

Ideen om, at forevige minderne igennem fotobøger kom allerede i graviditeten og jeg brugte mine "noter" på telefonen, til at nedskrive de væsentlige oplevelser vi havde i forbindelse med min graviditet.
Jeg havde nemlig en ide om, at berige Olivia med en bog, som ville fortælle ALLE de ting, som jeg med stor sandsynlighed har glemt om fx 15 år😏
Her ser I forsiden på mit allerførste eksemplar - fra O's fødsel til 1-års fødselsdag.
Lidt forord, som omhandler selve graviditeten.
Babyshower
Min beskrivelse af fødselsforløbet
De første billeder.
Mor og datter buket.
Søde naboer overraskede os, da vi kom hjem 💕
Barselsgaver - hvem har givet hvad? 
Det første bad
Barnedåb
Flere noter 
Mosters pige
Sommerhygge☀️❤️
Familiefester
Efterår og kastanjejagt med mostrene💕 Er selv RET VILD MED OPSÆTNINGEN på disse to sider - et STORT billede på den ene side og så flere små med tekst på den anden.
Facts - fra noterne på telefonen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar