mandag den 17. marts 2014

Klar parat FORÅR!!!

Efter en længere periode med travlhed og sygdom, er jeg nu tilbage og vil rigtig gerne vise jer nogle af de fede forårsvarer der netop er landet i Olivias garderobe ☀️ Olivia er netop blevet 1,5 år og det kan ikke vare længe før hun er klar til at hoppe i forårstøj i str 92.
Jeg har denne gang valgt at købe en hel del på hos Zara. Olivia kommer ofte hjen fra vuggestue med diverse pletter på tøjet, og nogle af dem kan jeg altså ikke komme af med igen (hjælp søges!). Det kan nemt blive dyrt i tøj, når det ødelægges af pletter og jeg mener virkelig at Olivia skal bruge det tøj jeg kæber til hende - alt andet er meningsløst! Netop derfor passer Zara super godt ind i vores hverdag - tøjet er billigt, men stadig lækre designs, som ikke alle børn render rundt i - JEG ER FAN!!
Kunne slet ikke stå for disse fine sko - jeg har købt dem i str 22 og håber de passer hende til sommer. Er lidt spændt på, hvordan de er på Olivias fødder.? 
Lækker trøje, som er ret kraftig og klassiske jeans shorts.
Jeg er blevet rigtig glad for, at klæde Olivia i farver, som ikle er så tøsede - det klæder hende faktisk rigtig godt.
Tilbage til de højtelskede rosa farver. 
Fine flamingoer på t-shirten
Har tidligere brugt disse "jeans" leggins fra Zara til O. De er bare super gode til hende, da de er ret smalle i benene. Synes de coralfarvede er lidt anderledes og sjove.
Har for første gang købt et todelt sæt nattøj og det er allerede i brug. Er efterhånden træt af at knappe knapper op og glædes ved, at knapperne sagtens kan undværes nu. 

Kæmpe store anbefalinger fra mig til ZARA - smukt tøj, lækre designs, god kvalitet og perfekt pris!!

4 kommentarer:

 1. Uh jeg er også kæmpe fan af Zara! Og deres nattøj til de små poder er så behageligt og smart på éngang:) Skal vist også snart have bestilt lidt...igen igen;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ZARA er bare super tiltalende på mange områder. Mht nattøjet, så er det første gang jeg har købt det og er faktisk super begejstret for det - jeg fortryder, at jeg ikke købte nogle flere sæt.. Har du andre mærker du er fan af Ane?

   Slet
 2. Uh jeg har mange! Af de lidt dyrere mærker er jeg vild med Mads Nørgaard, Soft Gallery, Mini rodini, Popupshop, Ralph lauren, Milibe, the Brand, Gro og Petit by Sofie Schnoor - og så er der nogle mærker som er bedre til piger (tænk man allerede har yndlingsmærker til det køn man ikke selv har:)

  SvarSlet
 3. Til piger f.eks. Aya Naya, Little remix, Noa Noa og Marmar:) Hvad med dig, har du nogle favoritter?:)

  SvarSlet