torsdag den 13. februar 2014

28 er da ikke så slemt..

Jeg fyldte jo år d.1.2. og vil gerne vise jer nogle billeder fra en rigtig dejlig dag.
Jeg havde inviteret en flok skønne veninder til frokost og kaffe. Jeg vidste ikke hvordan jeg ville have det ovenpå operationen, så vi bestilte en klassisk pålægskagemand og en almindelig kagemand. Desuden kom min veninde med en FANTASTISK kage, som hun faktisk gik videre på, da hun var til casting på den store bagedyst - tak min pige, dejligt jeg fik lov at nyde godt af dine lækkerier endnu engang. Her får I lov at se vidunderet, som smagte himmelsk
Kagen var af hasselnøddebund, chokolademousse og blodappelsinfromage - MUMS!!

Om aftenen kom mine dejlige forældre og min lillebror. Her havde vi også bestilt maden - virkelig rart bare at kunne slappe af og nyde dagen med alle de søde mennesker der kom.
Vi fik en ordentlig omgang blandede sushi fra Sushilicious - jeg havde købt det som et tilbud gennem downtown - 200kr for 28 stykker og en dejlig tangsalat. Jeg er stadig lidt ny indenfor sushi verdenen, men det var meget meget lækkert og rigtig rart, at de havde sammensat menuen - der var så meget forskelligt. 
Resten af menuen bestod af forskellige lækre tapas retter fra CANblau - yderst lækre råvarer og meget velsmagende retter. Hvis jeg skal komme med en lille kritik så må det være, at det ikke er det samme at få maden hjem, som at spise dernede. Når man vælger restaurant får man HELE PAKKEN og sådan er det jo ikke, når man er hjemme. Vi valgte at være hjemme, så Olivia kunne komme i sin seng.

Jeg fik selvfølgelig også en kæmpe masse lækre gaver:
Smykker
Tøj
Sort mussel malet
Day taske
Kubus Bowl
Penge
Det vildeste strygejern med dampstation - GLÆDER MIG TIL AT TESTE!
Og andre lækkerier - TAK ALLESANMEN

Smukke blomster fra min søde mor

2 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen - med den menu og de gaver, er 28 vist ikke værst nej (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne.
   Beklager det sene svar, har haft problemer med ikke at kunne svare herinde:-( Nu er alt godt igen og jeg vil nu sige MANGE TAK - det var rigtig hyggeligt og lækker mad - tror bestemt det bliver en ommer - det der med at bestille mad og at være tilstede på en helt anden måde, når der ikke er så meget man skal tænke på.

   Slet