søndag den 5. januar 2014

Julegaver 2013

Både O og jeg har fået nogle helt fantastiske gaver IGEN I ÅR og jeg vil gerne dele nogle af disse med jer.
Først får I lige lov at se min lille julestjerne klar til sin anden juleaften - første med bedste og bedstefar


Olivia fik denne lækre lilla dukkevogn, som jo passer perfekt ind på hendes værelse (den ender dog ofte i stuen ligesom meget andet af O's legetøj) Selvom Olivia jo ikke kan gå endnu og dårligt rejse sig, så formår hun faktisk at hygge sig med meget af hendes legetøj alligevel. Jeg skal nok fortælle nærmere om, hvorfor Olivia ikke har rejst sig på benene endnu.. 
Olivia fik også dette TØSE DUPLO HUS - og hun synes det er vildt spændende. Sådan noget med at åbne vinduer og døre og komme ting ind her, det er et hit.
 Peter har samlet huset og vi har valgt, at vi kun tager huset frem sommetider og at vi leger sammen med Olivia, når hun leger med huset. Vi har en oplevelse af, at alt for meget legetøj gør det uoverskueligt for O og vi forsøger derfor at pakke legetøj væk på skift, så der ofte er noget spændende for hende.

Olivia fik også kæmpe legoklodsen i julegave, virkelig oplagt til at genne alt hendes LEGO i.

Denne skønne morgenkåbe fra Hummel blev også O's juleaften. Hun fik faktisk to morgenkåber og vi har valgt at beholde begge, da de ikke er samme størrelse 
Dette er den anden morgenkåbe - jeg har lånt dette billede hos hoppeloppe, som også sælger denne
Olivia fik rigtig mange gaver, men nu vil jeg vise jer lidt af mine lækkerier
Jeg fik (faktisk to stk ) af disse - et lækkert penalhus fra Hay - en rigtig oplagt idé til en (næsten uddannet) lærer.
Jeg fik også denne SUPER FEDE magasinholder. Jeg har længe ledt efter en magasinholder, som både kan opbevare en del men som også har et fedt design, som jeg har lyst til at kigge på - HER ER DEN PERFEKTE MAGASINHOLDER I MIN VERDEN.
Den kan bl.a. købes hos luxoliving
Jubiiiiii blev forkælet af mine søde forældre med disse støvler, som jeg har drømt om siden jeg så dem første gang. 
Støvlerne er fra Bili bi og er som skabt til min fod. Altid lækker kvalitet fra Bili bi og designet bliver ikke smukkere.
Ham her robotten lå også under træet i år, han passer perfekt ind i vores hjem
Nu får I ikke lov st se flere af mine gaver i denne omgang, men jeg vil i stedet vise jer et par DIY projekter, som blev nogle af de julegaver jeg gav væk i årIngen kommentarer:

Send en kommentar