mandag den 4. november 2013

En tur på sygehuset.. :-(

Jeg var i onsdags ude for en rigtig ubehagelig oplevelse..
Jeg havde netop afleveret Olivia i vuggestuen og var på vej til print, da jeg fik det skidt i bilen - svimmelhed, hedetur og hjertebanken. 
Jeg parkerede og ringede til Peter og sagde at den var gal igen - og igen betyder, at jeg har prøvet dette én gang før, da jeg havde 14 dage til termin. Jeg har nemlig en hjerterytmeforstyrrelse, men har kun mærket noget til det en eneste gang. Jeg fik tidligere tilbudt operation, men valgte at se tiden an, det det kunne være første og sidste gang hjerterytmeforstyrrelsen kom til udtryk hos mig. 
Tilbage til i onsdags - jeg valgte selv at køre hjem og havde Peter i telefonen hele vejen - her efterfølgende kan jeg godt se, at det var en forkert beslutning, men jeg ville ikke optage en ambulance for andre:-/
Peter kontaktede vores læge, som - i mod min vilje - ville se mig hos ham, virkelig uoverskueligt på det tidspunkt:-( Men jeg fik slæbt mig ind til lægen - kastede op derinde, da jeg havde det så dårligt. Mine læge konstaterede hurtigt, at min puls var over 200 og at jeg skulle videre på kardiologisk afdeling. 
Her et lille udsnit af mit EKG til dem det har forstand på det!

Da vi kom til sygehuset viste det sig, at jeg skulle på akutmodtagelsen og her overtog de ligesom situationen og jeg blev spændt til diverse instrumenter. Min puls lå konstant mellem 220 og 230.

Efter lidt tid gav de mig i min venflon et stof der hedder Adonesin, som medfører en kortvarig men total  blokering af impulsbredningen  gennem AV-knuden, hvorefter min puls faldt til 120 på få sekunder. 

Det er simpelthen noget af det mest ubehagelige jeg nogensinde har oplevet - jeg kan slet ikke sætte ord på, hvad der skete i min krop og mit hoved for den sags skyld - én ting er dog sikkert, jeg håber ALDRIG at skulle opleve dette igen og har derfor denne gang takket ja til operation og afventer indkaldelse fra sygehuset..
Følte mig SØLLE!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar