søndag den 6. oktober 2013

DIY lampe i stue

Jeg har, som mange andre i blog - og indtagramverdenen, været i gang med at lave en lille lampe ud af stofledning, hyldeknægt fra IKEA og stor pære.
Peter købte denne til mig fra Rema 1000 til mig for 50kr. Jeg var ikke så vild med fatningen, så var i Silvan efter en sort, som er pænere efter min mening. 
25kr
Ville egebtlig gerne have haft en hvid hyldeknægt, men denne Ekby Valter hyldeknægt på 28cm findes kun i træ og sort. Et svært valg, men det blev den sorte. Jeg borede med et bor str 8 ned i det allerede eksisterende hul, for at få det til at passe, så ledningen kunne komme igennem.
Der findes et hav at flotte pære og jeg ville faktisk have købt diamanten, men synes pæren deri er meget skarp og man kan slet ikke holde ud at kigge op på den. Valgte derfor denne fine pære fra Frama - kan købes her. Den har mange glødetråde og giver et dejligt varmt lys, hvilket desværre er lidt svært at gengive på billeder.. Forsøger lige alligevel


Det færdige resultat:
Ledning 50kr
Ekstra fatning 39,95kr
Hyldeknægt 25kr
Pære 200kr
I alt: 314,95kr
4 kommentarer:

 1. Åh hvor er den fin, søde... Du kunne jo ha malet den træfarvede hvid:-) så kunne du få den hvide... Men det ser super fint ud med den sorte:-)

  Simone

  SvarSlet
 2. Tusind tak. Overvejede det også. Kr der du det, når man slet ikke kan vente med at få de nye ting op? Det var vist sådan jeg havde det, kunne ikke gå stærkt nok

  SvarSlet
 3. Det ser ud til, at det koster 100 kr. at sende pæren fra det link, du foreslår - betalte du så meget?

  SvarSlet
 4. Hej Susanne.
  Jeg købte min i en fysisk butik i Aalborg. Høgh møbler (de har også online shop), det samme gælder Kaleidoskop. Prøv at Google frama pære, tror den forhandles mange steder.

  SvarSlet