tirsdag den 30. juli 2013

Opstart løbeprogram

For to uger siden startede jeg med et løbeprogram. Jeg har, som så mange andre mødre, haft svært ved at komme i gang med at motionere efter Olivias fødsel. Jeg har virkelig haft mange dårlige undskyldninger, men det er simpelthen et manglende overskud der har spændt ben for mig - det kræver altså sin KVINDE at finde ud af, hvordan det er at være mig og hvordan man får struktureret sin hverdag!  Jeg havde jo tænkt (inden skønheden kom) at jeg skulle i gang med det samme og bare tage mig sammen - men bum, det var en anden sag, da jeg så stod der.
Jeg fik, fra en veninde i samme situation, inspiration til at starte op ved brugen af et løbeprogram og DET FUNGERER!!
Det løbeprogram jeg er gået i gang med, strækker sig over 10 uger med et mål om at løbe 5km (uden brok) og er for begyndere

Her kan I se lidt af programmet, som måske virker for EASY, men tror det er en del af det - det er så nemt at tage sig sammen, når man på skift skal gå og løbe. Jeg smider lige et link op senere. Men pointen er altså: 
10 uger 
3 gange om ugen 
5km som mål

Håber jeg kan inspirere andre til at gøre det samme
Her er jeg så i mit løbetøj. Jeg løber altid om morgenen, så snart jeg vågner. Peter spiser morgenmad med O i mens - WIN WIN!.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar