mandag den 8. april 2013

SYGDOM, SHOPPING OG SALMESANG!!..

Hej hej (OLIVIA 7 MÅNEDER I DAG; WHAT??!!)

Åhh altså hende Olivia har været syg en hel uge. Hun har haft ondt i ørerne og kastet rigtig meget op. ØV!! Men vi håber og tror, at hun er ved at være på toppen igen. I dag var i hvert fald afsted til BABYSALMESANG i VESTERKÆRET KIRKE i Aalborg og WAUW - jeg er DYBY DYBT IMPONERET over et fantastisk tilbud til babyer. For det første fik vi en varm velkomst og Heidi, som står for det, var bare super opmærksom på både mødre og børn. Da Heidi begyndte at synge rejste hårene sig på min arme, gudesmuk stemme og Olivia var totalt opslugt. Hun spillede på forskellige instrumenter, lavede forskellige fagter og lod os bruge forskellige redskaber (ærteposer, tørklæder, sæbebobler osv.) sammen med børnene under de forskellige sange. Børnene er bare så tilpasse og de møder sansestimuli, som giver dem utrolig meget. Jeg ved dette er meget populært, men vil virkelig anbefale det til ALLE - ved tilmeldelse kan man skrive på følgende mailadresse: kirkemusik@icloud.com.

Efter den store WAUW-oplevelse tog Olivia og jeg med Olivias "moster" Line ind til byen, hvor vi var på café og shoppede lidt forskelligt.

 Olivia smager appelsin for første gang og det er uden tvivl et HIT

Købte dette tæppe fra Sebra til Olivias værelse - glæder mig til at få det lagt på plads, har planer om at det skal ligge delvist under sengen.
ps synes ikke det er så pænt på billedet som i live...

 Her følger lige et nærbillede af tæppet, hvilket gør det nemmere at se farverneKøbte - på anbefaling fra min veninde Michelle disse MAM sutter, som lyser i mørket. Jeg kan ALDRIG finde Olivias sut, når hun vågner om natten og vil have den, så er sikker på, at disse er GENIALE!! Der er dog lige et lille MEN - Olivia kan ikke brugge +6 måneders sutterne endnu, men vi er i TRÆNINGSLEJR...Sidst, men ikke mindst, købte jeg en lille uro, som jeg regner med skal pryde Olivias værelse. Har kigget på det flere gange i Bahne og har bl.a. set, at Birgitte har købt den til Filippas værelse - tjek hendes blog her. Nu da det så var sat ned til halv pris, ja så skulle det med hjem i dag. Håber at kunne fremvise resultatet i morgen..
Ingen kommentarer:

Send en kommentar