søndag den 31. marts 2013

PIP PIP PÅSKE.....

......... UNDSKYLD, der har været lidt stille fra mig her i påsken, vi har nemlig nydt dagene med familien, bl.a. tre dage i sommerhus. Mine forældre har sommerhus ved vestkysten, nærmere bestemt Fårup. Det er et ældre sommerhus, som de købte for efterhånden nogle år siden og som min far og min mors to brødre stille og roligt går og renoverer - bliver det pænere og pænere!
Det er bare fantastisk hurtigt lige at kunne smutte en tur ned til vandet og Olivia sover bare så GODT i luften ved vesterhavet. Og noget af det vigtigste, der er BRÆNDEOVN, elsker at hygge i varmen fra sådan en, det er Peter og jeg dog ikke helt enige om:-)
Billede 1: Olivia og hendes DEJLIGE kusine Filippa, som hyggede sig sammen til påskefrokost. De to tøser havde ens spencer på fra Levis, den er bare så sød....
Billede 2+3: Olivia putter i sin Odder Zip X-dream II med hvidt stel og hvide bånd (LOVE IT) Må virkelig sige, at jeg har været forelsket fra første blik i denne vogn - den har fade detaljer:

 • Man kan vælge forskellige farver stel (ELSKER DET HVIDE) og bånd
 • Der er lynlås ovenpå kalechen, hvilket betyder at man aldrig behøver at taget det øverste stykke af, når barnet skal op og ned i barnevognen, desuden er det nemt lige at tage ens pung eller andet op, lynlåsen er nemlig dobbelt.
 • Vognen kan klappes sammen til INGENTING
 • Der er en lomme i hver side inde i vognen til babyalarmer - det fungerer bare
 • Og så lige ros til deres fuldstændig fantastiske REGNSLAG, det holder bare ALT vand ude
Billede 3: Hygge ved brændeovnen om aftenen

Billede 4: Olivia ligger på far og vågner efter en lur i den friske luft
Billede 5: Hvis Olivia bliver utilfreds hjælper det næsten ALTID med bare ben, det elsker hun - her leger hun med mormor og sin Sophie Giraf ❤, som hun fik i dåbsgave, den er lavet af gummi og Olivia elsker den
Billede 6: Olivia bader i mormors balje til legetøj :-)
Billede 7: Så er vi klar til at forlade sommerhuset for denne gang og skal nu besøge Bedste, Bedstefar og Oldemor i Brønderslev

2 kommentarer:

 1. Elsker stemningsbillederne, virker til i rigtig var på hyggetur. Dejligt.
  Er enig med dig omkring brændeovnen, det er virkelig bare så hyggeligt at samles om :)

  SvarSlet
 2. Line: Det var bare dejligt - det er altid rart lige at komme lidt hjemmefra, selvom det også er skønt, når man så er hjemme igen. Har forresten lige tilføjet et billede mere, som min mor sendte mig her efter vi kom hjem... Lyder til vi er enige omkring brændeovnen, bare ikke altid nemt, når ens bedre halvdel er i gang med sin kandidat som ingeniør indenfor miljøledelse - han går jo ikke ind for den slags (PYT!!!!)

  SvarSlet